Potřebujete poradit či pomoci

s prodejem nebo pronájmem vaší nemovitosti?

Neváhejte se na mne obrátit.

Jmenuji se Zuzana Grymová a stala se ze mě realitní makléřka z Karviné. K realitám jsem se dostala úplnou náhodou. Před rokem nás s manželem napadlo koupit větší byt nebo menší domek a prodat náš již dispozičně nevyhovující starý byt. Jelikož mé zkušenosti byly jak pozitivní, tak i negativní, rozhodla jsem se pro velkou změnu v mé dosavadní kariéře. Dala výpověď v zaměstnání a začala se věnovat realitám pod záštitou realitní kanceláře Reality srdcem.

K obchodu jako takovému mám velice blízko, jelikož přes 20 let působím v oblasti prodeje a obchodu. Zkušenosti jsou velice cenné, důležité a mohu je i nadále využívat ve své profesi.

Velmi ráda Vám pomohu s bydlením, ať už budete chtít prodat, pronajmout nebo koupit vysněnou nemovitost k bydlení či podnikání. Kromě osobního přístupu je pro mě také důležitá oboustranná důvěra a spokojený klient, který ocení dobře odvedenou práci. Pokud potřebujete v realitách poradit, nebo pomoct, neváhejte se na mne obrátit. Ráda se o vše postarám k Vaší spokojenosti. Těším se na naši případnou spolupráci.

Při práci se snažím, aby vše vypadalo reálně, a přitom krásně a zájemce si dokázal představit, jak bude nemovitost moci využít. Používám tedy homestaiging k doplnění interiéru, následně vše nafotí profesionální fotograf, aby vynikly všechny přednosti nabízené nemovitosti. Základem každé inzerce je videoprohlídka, kde budoucí zájemce uvidí celý objekt a dokáže se víc reálně celou nemovitost představit. Dalším bodem inzerce je půdorys, který je důležitý pro prostorové doladění celé nabídky. Pokud klient nemá představu, jak by měl vypadat interiér, je možné zpracovat i profesionální vizualizaci.

Nyní přichází na řadu marketing, v rámci, kterého sdílíme nabídku na většině realitních webů a vytváříme reklamu i na sociálních sítích. Ke každé zakázce a každému klientovi přistupuji individuálně. Z vlastní zkušenosti vím, že prodej nemovitosti může být pro někoho velmi stresující, protože je to kus jeho života. Co se týče pronájmu, snažím se najít vždy takové nájemníky, kteří by co nejvíce odpovídali představám pronajímatele. I tady je majetek, který by chtěl každý zachovat v co nejlepším stavu.

S klientem hned na začátku probereme průběh celého zprostředkování, domluvíme se na postupech tak, aby bylo vše srozumitelné.

Klientům kromě právního servisu a advokátní úschovy, můžeme pomoci zajistit i financování a pojištění nemovitosti, přepis energií a další služby. 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně